Bursa locurilor de muncă, desfășurată în Penitenciarul Focșani

0
220

Miercuri, 21 septembrie 2016, începând cu ora 11.00,  Penitenciarul Focşani  a organizat la sediul unității, ,,Bursa Locurilor de Muncă” cu sprijinul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea.

Potrivit unei informări a reprezentanților Penitenciarului Focșani, la eveniment au participat  5 angajatori din județul Vrancea care au prezentat oferte de locuri de muncă persoanelor aflate în Penitenciarul Focșani. Oferta angajatorilor a cuprins joburi de muncitor necalificat în industria  confecțiilor, brutar, șofer, electrician echipamente, ambalator manual, muncitor necalificat, operator confecționer, vânzător.

În calitate de beneficiari, cele 14 persoane private de libertate prezente la acțiune, au absolvit cursuri de  calificare profesională  în penitenciar și au mai puțin de un an de executat până la  discutareaîn comisia de  liberare condiționată.

Scopul activităţii este acela de promovare în rândul deţinuţilor calificaţi într-o meserie, a ofertelor locurilor de muncă vacante puse la dispoziţie de către operatorii economici, în vederea creşterii şanselor de angajare a acestora după liberare.

ajofm-penitenciar-bursa-detinuti

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.