Îndrăznește să fii informat!

marți, 18 iunie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateBUZĂU: 10 organizații USR s-au alăturat Partidului Național Liberal! Senatorul Vlad Pufu: "Sunt convins că vom...

  BUZĂU: 10 organizații USR s-au alăturat Partidului Național Liberal! Senatorul Vlad Pufu: „Sunt convins că vom face o figură frumoasă împreună!”

  Liderii a zece organizaţii USR din judeţul Buzău s-au alăturat organizaţiei judeţene a Partidului Național Liberal Buzău. Decizia a fost luată la sfârșitul săptămânii trecute, atunci când liderul PNL Buzău a anunțat într-o conferință de presă că 10 președinți de organizaţii locale USR au decis să se alăture PNL, urmând ca alături de aceştia să vină şi membrii celor 10 organizaţii. Este vorba despre organizațiile USR din Vernești, Bisoca, Cernătești, Bozioru, Rușețu, Siriu, Colți, Cochirleanca, Smeeni și Merei. Șeful PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a mai spus că Irinel Cârstea, consilier municipal USR și Ştefan Leu, consilier local la Cernăteşti, ambii aleși pe listele USR,  se vor alătura PNL dar nu vor semna adeziuni decât după finalizarea mandatelor din entitățile politice din care fac parte.  „Ca să evităm orice discuţii şi să nu există neînţelegeri, nici domnul Irinel Cârstea, nici domnul Ştefan Leu, consilier local la Cernăteşti, nu vor semna adeziuni la PNL, doar vom avea proiecte împreună pentru perioada următoare urmând ca la finalul mandatului pe care l-au obţinut să se regăsească în echipa PNL cu care ne vom prezenta la alegerile următoare. Performanţa dumnealor se va vedea în numărul de membri şi numărul de susţinători cu care se vor alătura proiectului nostru în fiecare localitate. Nimeni nu e pus pe liste că aşa vreau eu sau altcineva. Fiecare îşi va câştiga locul în funcţie de activitatea pe care o desfăşoară, de implicarea în activităţile partidului conform unui sistem pe care îl punem la punct.”,  a transmis preşedintele PNL Buzău Gabriel Avrămescu. La rândul său, senatorul PNL de Buzău, Vlad Mircea Pufu a precizat că nu îi consideră pe nou-veniţi nici traseişti, nici trădători, pentru că platformele program ale celor două partide sunt în multe puncte coincidente. „Am fost parteneri într-o alianță a dreptei care a fost corectă față de alegători, acum suntem din nou parteneri. Președinții a 10 organizații locale USR din județul Buzău au decis să se alăture, împreună cu membrii acestora, Partidului Național Liberal. Avem puncte de vedere comune, avem aceleași orizonturi și consider că împreună putem face lucruri bune pentru Buzău. Nu este ușor să iei o asemenea decizie, dar când vezi că nu te mai regăsești în politica partidului tău, faci în așa fel încât să poți construi ceea ce ți-ai propus, alături de alți oameni, dar cu aceleași viziuni. (…) Nu e traseism, nu e trădare, e doar voința pură de a face ceva pentru comunitățile din care fac parte, având susținerea unui partid puternic, cum este PNL. Există chimie şi entuziasm şi sunt convins că vom face o figură frumoasă împreună!”, a spus senatorul Vlad Pufu, care este și președintele organizației municipale Buzău.

   

   

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Ministerul Finanțelor lansează marți o nouă emisiune FIDELIS de titluri de stat pentru populație

  Ministerul Finanțelor lansează marți, 18 iunie, o nouă emisiune FIDELIS de titluri de stat...

  ATENȚIE DN2 este inundat la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că la ieșire din Râmnicu...

  A murit fostul director al SCCM Focșani, inginerul Lucian Văcăreanu

  S-a stins din viață inginerul Lucian Văcăreanu, fost director al SCCM Focșani și unul...

  ARTICOLE POPULARE

  GALAȚI: Tragedie în apropiere de Hanu Conachi! Trei muncitori au fost îngropați de vii, unul dintre ei a decedat

  Tragedie la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu. Un mail de pământ s-a surpat peste...

  ATENȚIE DN2 este inundat la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că la ieșire din Râmnicu...

  A murit fostul director al SCCM Focșani, inginerul Lucian Văcăreanu

  S-a stins din viață inginerul Lucian Văcăreanu, fost director al SCCM Focșani și unul...