BUZĂU: ȘOCANT! Un tânăr și-a omorât fosta iubită și i-a incendiat locuința

0
377
Un incendiu violent care a avut loc sâmbătă dimineață în Buzău a scos la iveală o crimă șocantă.

Pompierii buzoieni au intervenit, sâmbătă dimineață, pentru stingerea unui incendiu care izbucnise la un apartament situat pe un bulevard din municipiu. Mai multe persoane au fost evacute, iar pompierii au găsit în interiorul locuinței cuprinse de flăcări, trupul carbonizat al unei tinere de 22 de ani. Fata locuia singură într-un apartament situat la etajul 9. Conform vecinilor, citați de presa buzoiană, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în locuința tinerei a fost petrecere.

Oamenii legii din Buzău au deschis o anchetă pentru moarte suspectă existând suspiciunea că incendiul nu a fost un accident. După audierea mai multor martori a ieșit la iveală faptul că, tânăra a murit snopită în bătaie de fostul iubit.

Deranjat că fata îi trimisese actualei iubite o fotografie în care apărea alături de el,  acesta s-a înfuriat, a mers la locuința acesteia și a lovit-o până nu a mai mișcat. Speriat de cele întâmplate, băiatul de 21 de ani a încercat să-și ascundă crima sub masca unui incendiu. La audieri, tânărul și-a recunoscut vina și a spus că a stropit victima cu benzină, după care i-a dat foc. El a fost reținut pentru 24 de ore de omor calificat, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.