Buzoieni, trimiși în judecată după ce au distrus rețeaua telefonică din Dumitrești

0
200

cablu telefonic stalp - Buzoieni, trimiși în judecată după ce au distrus rețeaua telefonică din Dumitrești

Trei buzoieni au fost trimiși în judecată după ce au distrus rețeaua de telefonie din comuna Dumitrești, ei urmând a fi trași la răspundere pentru furt calificat.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani, cei trei buzoieni fiind n arest preventiv. Cei trei au fost arestați recent după ce au tăiat circa 200 de metri de cablu din rețeaua de telefonie a comunei Dumitrești.

Polițiștii au pornit pe urmele răufăcătorilor în urma unui apel telefonic, care anunța faptul că a căzut semnalul la o rețea telefonică aeriană. Polițiștii din Dumitrești au mers în zona în care a fost semnalată problema și au găsit circa 200 de metri de cablu tăiat, făcut valuri. În același loc, oamenii legii au  găsit și o autoutilitară. Unul dintre suspecți a fost rapid în timp ce ceilalți au reușit să fugă cu o mașină mică, ce urma să fie folosită pe post de antemergător în cazul în care ar fi reușit să fure cablul.

În timpul cercetărilor, hoțul prins la fața locului a recunoscut că împreună cu ceilalți doi a secționat cablul cu un foarfece „gură de lup”.

Ulterior, cu sprijinul polițiștilor din Buzău, au fost prinși și ceilalți doi, toți trei fiind acum în arest preventiv.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here