Câini de urmă, mobilizați pentru găsirea celei de-a patra persoană dispărută în pădurea de la Poiana Cristei

0
317

exercitiu-pompieri-scoala-10

Elena Iordache, femeia de 41 de ani ale cărei rude-soră și nepoate-au fost găsite moarte în pădurea de la Poiana Cristei, este de negăsit. Femeia este căutată de trei zile însă nici urmă de ea până acum. Căutările vor fi reluate vineri. Zeci de persoane vor lua din nou la periat pădurea în care se presupune că a dispărut femeia. Noutatea constă în faptul că în zonă vor ajunge câini de urmă de la Centrul Chinologic de la Sibiu, antrenați și dresați special pentru astfel de situații.

Între timp, rudele au luat acasă sicriele cu trupurile neînsuflețite ale celor trei rude ale Elenei Iordache, respectiv sora sa și fiicele acesteia, de 3 și 14 ani. Medicii legiști au stabilit că ele au murit de frig, în pădure. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, Primăria Cîrligele contribuind pentru toate cele creștinești întrucît familia răposatelor are o stare materială precară.

Femeia de 44 de ani şi fiicele sale de trei şi 14 ani, din localitatea Cârligele, au fost găsite moarte în pădure, în cursul zilei de marţi, după ce luni seară fuseseră date dispărute de către familie. Cele trei fuseseră în vizită la nişte rude la Poiana Cristei şi, din motive necunoscute, la un moment dat ar fi plecat spre casă, prin pădure, deşi afară ploua şi era foarte frig.

Copilele au fost găsite moarte îmbrăţişate, la o distanţă de câteva sute de metri de satul Dealul Cucului, unde fuseră la rude. Anchetatorii spun că, cel mai probabil, fata de 14 ani ar fi încercat să-şi protejeze sora mai mică de frig. Mama lor a fost găsită moartă la aproximativ un kilometru depărtare de ele, tot în pădure.

Potrivit anchetatorilor, femeia avea asupra sa fesul fetei de 14 ani şi era învelită cu geaca acesteia, existând ipoteza ca în drumul lor către casă prin pădure femeii să i se fi făcut rău. Fata cea mare ar fi încercat să o protejeze de frig, învelind-o, şi a plecat cu sora mai mică spre satul Dealul Cucului pentru a cere ajutor. Cu aproximativ 300 metri înainte de a ajunge în sat, fetele s-ar fi rătăcit, adăpostindu-se la un moment dat la tulpina unui copac, unde au şi fost găsite moarte.

O a patra persoană, sora femeii decedate, în vârstă de 41 de ani, este şi ea dispărută din acelaşi moment în care nu au mai fost văzute cele trei, însă până acum echipele de căutare nu au găsit-o, luând în calcul toate variantele. Femeia, din localitatea Poiana Cristei, plecase să îşi caute sora şi pe fiicele acesteia, care au dispărut după ce au plecat de la locuinţa ei.

Potrivit primarului comunei Poiana Cristei, Vlad Petruş, cele două copile şi mama lor din satul Dălhăuţi, comuna Cârligele, ar fi mers, duminică, la o pomană în comuna Poiana Cristei, la locuinţa surorii femeii şi a concubinului ei. Noaptea, din motive necunoscute, cele trei ar fi plecat spre casă pe jos, prin pădure, către satul Dălhăuţi.

Localnicii susţin că după cele trei ar fi plecat şi sora femeii, în vârstă de 41 de ani, iar motivul pentru care acestea ar fi ales să plece ar fi fost o ceartă în familie. Întrucât nu au mai ajuns acasă, la Cârligele, luni seară, rudele au anunţat Poliţia, care a început căutările.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.