Calcule peste calcule! Cum este mai bine pentru CSM Focşani? Sâmbătă seară, penultimul meci din sezonul regulat, la Călăraşi

0
313

CSM Focşani calculează de zor înaintea penultimei etape din sezonul regulat al Ligii Naţionale de handbal masculin. Sâmbătă seară, de la ora 18.00, echipa vrânceană va juca în deplasare cu Dunărea Călăraşi, formaţie aflată, cu două etape înainte de final, la limita dintre locurile de play-off / play-out.

În acest moment, echipa din Călăraşi ocupă locul 9, primul de play-out, cu un punct mai puţin decât Minaur Baia Mare şi cu 4 sub HC Adrian Petrea Reşiţa, ocupantele ultimelor două locuri din play-off. În ce situaţie sunt vrâncenii? Evident, cu o victorie sâmbătă, la Călăraşi, ar păstra Dunărea pe poziţie de play-out, turneu în care vor conta enorm aceste puncte, fiind obţinute împotriva unei colege de „suferinţă”. Pe de altă parte, pentru vrânceni n-ar fi o mare tragedie un eşec la Călăraşi, ceea ce ar însemna ca adversara de sâmbătă să ajungă aproape sigur în play-off, iar în play-out ar coborî Minaur Baia Mare, care a fost învinsă la Focşani, deci 3 puncte certe luate în calcul de băieţii lui Viorel Ciubotaru!

Certitudini cu 2 etape înainte de final:

  • PLAY-OFF: Dinamo, CSM Bucureşti, HC Odorhei, Steaua, Politehnica Timişoara, Potaissa Turda (mai rămîn de stabilit 2 locuri)
  • PLAY-OUT: Energia Tg. Jiu, HC Vaslui, CSM Ploieşti, CSM Focşani, Danubius Galaţi (mai rămîne de stabilit un loc)

*HC Adrian Petrea Reşiţa, Minaur Baia Mare şi Dunărea Călăraşi sînt în luptă pentru ultimele două locuri de play-off, a treia dinre ele urmînd a coborî în play-out.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.