Campanie de donare de sânge a militarilor vrânceni

0
117

Militarii din Garnizoana Focşani pun umărul la o campanie de donare de sânge „Donez din dragoste de țară”, inițiată de Ministerul Apărării Naționale. Acțiunea se va desfășura pe parcursul a cinci zile și își propune creșterea rezervelor de sânge în vederea salvării de vieți omenești.

„Militarii vor participa, în perioada 7-11 noiembrie, la campania de donare de sânge «Donez din dragoste de țară». Campania își propune creșterea rezervelor din Centrele de Transfuzie Sanguină prin contribuția donatorilor din sistemul militar, dar și sensibilizarea opiniei publice cu privire la importanța donării de sânge. Acest produs biologic vital este nepreţuit având în vedere că, deocamdată, nu s-a descoperit un înlocuitor al sângelui, iar dăruirea lui vine în sprijinul salvării de vieţi omeneşti.

Campania «Donez din dragoste de țară», care are loc în contextul manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Veteranilor, se va desfășura, la nivelul garnizoanei București, în cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină al M.Ap.N. (dar și prin centrul mobil), Centrului de Transfuzie Sanguină și punctelor de recoltare din Spitalul Clinic de Urgență București și Spitalul Universitar de Urgență. De asemenea, la nivel teritorial, campania se va desfășura cu sprijinul Centrelor de Transfuzie județene”, se arată într-un comunicat al MApN.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.