Campanie de strângere de fonduri pentru repatrierea tânărului găsit mort în Italia

0
606

Drama familiei vrâncenului care a decis să-și pună capăt zilelor, a intrat în atenția presei italiene. Jurnaliștii din Italia s-au implicat în campania de solidaritate promovată pe Facebook de rudele tânărului care a fost găsit spânzurat în garaj, în seara zilei de luni. Familia lui Vasilică Gurlea are nevoie de sprijinul comunității pentru repatrierea în țară a trupului neînsuflețit.

“Vă rog frumos, prietena mea are nevoie de ajutorul nostru, cât de puțin puteți voi, au rămas fără tată doi copii minunați…” este un mesaj publicat de o femeie româncă pe profilul soției tânărului.

Vasilică Gurlea, originar din Tulnici, locuia la Montefiascone, pe via Verentana, împreună cu soția și cei doi copii ai lor. Nu se știe până la acest moment care a fost motivul real care a dus la gestul extrem. Jurnalistii de la “La mia città news” au scris că tânărul tată român nu ar fi avut probleme în familie și nici nu ar fi dat semne în ultimul timp că ar fi fost deprimat. Cert este că în seara zilei de luni, membri ai familiei l-au găsit în garaj, spânzurat cu un cablu electric. Tânărul vrâncean lucra ca sezonier pe unde găsea. Se pare că lipsa banilor și a unui loc de muncă stabil ar fi fost cauza care a dus la acest gest extrem. Vasilică a lăsat în urma sa o soție și doi copii încă mici, care vor fi nevoiți să crească fără tatăl lor. Tragedia a luat familia pe neașteptate, aceștia aflându-se în condiții economice precare. Apropiații tanarului au început o campanie de strângere de fonduri care să ajute la repatrierea trupului în România.

În Italia se pot face donații pe următorul card postpay:

  • numărul 4023 6009 4843 7621;
  • data de valabilitate: 06/22;
  • pe numele Titiriga Elisabeth,
  • cod fiscal: TTRLBT94E66Z129S

card postepay - Campanie de strângere de fonduri pentru repatrierea tânărului găsit mort în Italia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here