Câmpineanca, comuna capturată de PSD: „Așa arată întreg județul Vrancea după mai bine de două decenii de administrație pesedistă!”

0
202

Locuitorii din Câmpineanca pot vota schimbarea de care are nevoie comuna lor și să aleagă o administrație liberală care își va pune experiența în slujba cetățeanului. Ieri, echipa PNL Vrancea a fost alături de candidatul la funcția de primar Alin Șerban, continuând întâlnirile cu localnicii, pentru a le afla nevoile și problemele. Iar acestea nu sunt puține, dat fiind că localitatea a fost uitată de autoritățile social democrate aflate la conducere. Nici nu ai zice că localitatea Câmpineanca este la doi pași de municipiul reședință de județ. Drumuri rupte, fără utilități sau facilități, investiții blocate.

Campania electorală i-a scos din amorțeală pe “gospodari” și au început să scormonească străzile. Câmpineanca are nevoie de oameni tineri, cu viziune, așa cum este Șerban Alin, candidatul Partidului Național Liberal. Am mers împreună cu el pentru a discuta cu oamenii despre ce așteptări au de la președintele Consiliului Județean. Am fost însoțiți de ministrul Ion Ștefan, candidatul la primăria Focșani, deoarece un bun primar, care vrea să dezvolte proiecte în zona metropolitană, trebuie să cunoască bine toate problemele”, spune Cătălin Toma, candidatul Alianței PNL- USR PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

 

Imaginile surprinse ieri grăiesc de la sine și e clar că până acum locuitorii din Câmpineanca au avut parte doar de promisiuni. Și, din păcate, așa se întâmplă de aproape 30 de ani în toate zonele unde PSD a capturat puterea. „Așa arată întreg județul Vrancea după mai bine de două decenii de administrație pesedistă!”, spune și Ion Ștefan, candidatul PNL pentru funcția de primar al Focșaniului. (Material realizat SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.