Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateCampusul integrat din Vrancea - o șansă pentru dezvoltarea economică a Focșaniului. Valentin Resmeriță: „Focșani trebuie...

  Campusul integrat din Vrancea – o șansă pentru dezvoltarea economică a Focșaniului. Valentin Resmeriță: „Focșani trebuie sa fie un oraș unde tinerii își valorifică potențialul!”

  Valentin Resmeriță, candidatul PNL la Primăria Focșani, consideră că recenta semnare a proiectului de finanțare pentru campusul profesional din Vrancea va fi un factor decisiv în implementarea învățământului dual din județul nostru.

  Pornit de la o inițiativă a regretatului președinte al consiliului județean, Cătălin Toma, campusul integrat a devenit rodul unei conlucrări eficiente între administrația județeană, mediul universitar și, nu în ultimul rând, sectorul privat.

  „Este un moment crucial pentru renașterea educației în Focșani și un pilon esențial pentru transformarea orașului nostru într-un centru economic vital pentru România”, este de părere Valentin Resmeriță. Este adevărat, proiectul nu face altceva decât să sprijine implementarea învățământului dual în Vrancea, ceea ce înseamnă noi perspective profesionale și, de ce nu, de viață adolescenților și tinerilor vrânceni.

  Mai mult decât atât, odată obiectivul atins, Focșaniul va avea șansă să-și crească atractivitatea pentru investitori întrucât va avea o forță de muncă pregătită corespunzător cu cerințele actuale ale economiei moderne.

  „În calitate de primar, sunt determinat să direcționez investiții masive în educație! Focșani trebuie sa fie un oraș unde copiii cresc și se dezvoltă frumos, iar tinerii își valorifică potențialul.

  Aceasta înseamnă locuri suficiente în creșe sau grădinițe, programe de after-school în școli publice, cantine școlare, ateliere educative, modalități sănătoase de petrecere a timpului liber.

  Totodată, mă angajez să continui eforturile de renaștere a educației începute de PNL pe aceste meleaguri și să transform Focșaniul într-un loc unde copiii și tinerii își doresc să rămână” a mai adăugat Valentin Resmeriță, candidatul liberal la Primăria Focșani.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...