Candidați PNL: ieșiți la vot, pentru că aveți de ce și aveți și cu cine vota!

0
107

În ultima zi de campanie electorală, candidații PNL Vrancea au transmis un mesaj important tuturor instituțiilor statului implicate în procesul electoral, și anume să acorde o atenție sporită modului în care se derulează votul, astfel încât alegerile să fie corecte. Apelul liberalilor vine în urma apariției mai multor informații în spațiul public, în ultimele zile.

“Facem apel la toate instituțiile statului să ia aminte și să monitorizeze cu adevărat alegerile, pentru că în spațiul public au apărut informații despre oameni nemulțumiți că nu au primit banii promiși de la pesediști pentru alegerile locale. PNL a făcut demersuri și adrese către toate instituțiile pentru ca aceste alegeri parlamentare să fie cu adevărat libere și să nu fie influențate de nimeni. Cetățenii trebuie să fie lăsați să voteze așa cum cred domniile lor de cuviință că trebuie să-și exprime votul și să fie lăsați să vină la vot. Apar informații cum că preoții au fost convocați la o adunare unde li s-a sugerat de către administrația PSD ce să facă la vot, de asemenea a fost o întâlnire la Primăria Focșani cu administratorii de blocuri, cărora li s-a spus ce să facă. Atragem atenția tuturor celor implicați în astfel de practici ilegale să înceteze cu aceste practici și să înțeleagă că Vrancea este liberă și că Vrancea are nevoie de o schimbare”, a declarat Cătălin Toma, candidat PNL Vrancea pentru Senat la alegerile din 11 decembrie.

Numărul 1 pe lista liberalilor pentru Senat îndeamnă oamenii să iasă duminică la vot, pentru că numai așa pot schimba ceva, luând atitudine și exercitându-și dreptul constituțional.

“Vrancea are nevoie de o echipă nouă, o echipă ce care ați văzut-o, și care sperăm ca din 11 decembrie să reprezinte un nou început. Dacă nu ieșim la vot, încurajăm prin lipsa noastră formațiuni care nu vor binele acestui popor. Dragi vrânceni, ieșiți la vot, pentru că aveți de ce și avem și cu cine!”, a mai spus Cătălin Toma.

Material comandat PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

https://www.youtube.com/watch?v=qo-CMVuhlPs&feature=youtu.be

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.