“Caracatița” revine! Ce riscă șoferii care își lasă mașinile în locuri interzise(foto)

0
428

De joi, 10 mai, “caracatița” va acționa în forță pe toate străzile din Focșani. Este vorba despre sistemul de blocare a roților, care va fi folosit pentru toate mașinile oprite ori staționate neregulamentar. O astfel de pățanie îl va face pe conducătorul auto neglijent să plătească 50 de lei pentru deblocare. Anunțul a fost făcut de societatea Parking SA Focșani, pe pagina de Facebook.

“Stimați cetățeni, vă anunțăm că începând cu data de Joi, 10.05.2018, vom pune în aplicare prevederile art. 36 alin. (2) din H.C.L. 160/2017 : “ Autovehiculelor care sunt staționate sau parcare neregulamentar în Municipiul Focșani ( pe spații verzi, trotuare, etc. – în locurile unde se interzice oprirea, staționarea sau parcarea autovehiculelor), în parcările publice cu plată în cazul în care nu se poate face dovada plății parcării ( inclusiv în cazul în care nu se poate citi tichetul / abonamentul), în cazul în care nu sunt respectate marcajele orizontale, în cazul parcării autovehiculelor cu masă maximă autorizată peste 3,5 tone, în cazul parcării pe locurile rezervate locurilor cu handicap, li se va bloca roata sau se va aplica măsura amenzii. “ În cazul în care nu vor fi respectate prevederile articolului mai sus menționat , se va aplica dispozitivul de blocare. Deblocarea se va face după achitarea contravalorii tarifului de 50 lei T.V.A. inclus, tarif stabilit prin H.C.L. 160/2017.”, se arată în anunțul publicat pe Facebook.

caracatita-parking3

caracatita-parking2

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.