Caravana locurilor de muncă la Panciu

0
147

Primăria Orașului Panciu, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea și SC Tricotton Junior SRL Panciu, organizează miercuri, 1 august 2018, Caravana locurilor de muncă. Evenimentul se va desfășura, începând cu ora 9.00, în Sala de şedințe a Consiliului Local Panciu, din strada Titu Maiorescu nr. 15.

„Acțiunea se adresează cu precădere tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 de ani şi îşi propune întâlnirea între solicitanții locurilor de muncă şi reprezentanții SC Tricotton Junior SRL Panciu, pentru selecția în vederea ocupării locurilor vacante  de mecanic, controlor de calitate, călcător, ambalator, spănuitor, confecționer, muncitor necalificat. Prin organizarea acestui eveniment, Primăria Orașului Panciu sprijină șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se integreze social, oferindu-le posibilitatea de a-și găsi un un job stabil și de a beneficia de pregătire profesională conform cerințelor pieței muncii“, precizează primarul Iulian Nica.

În cursul zilei de miercuri, 1 august 2018, de la ora 11.00, Caravana locurilor de muncă  se va deplasa şi în comunele Răcoasa şi Cîmpuri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.