Caravana SMURD “Fii pregătit!” ajunge la Focșani în acest weekend

0
510

Caravana SMURD “Fii pregătit!” va ajunge la Focşani în weekendul 23 – 24 iulie și va fi amplasată în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 18.00, în centrul orașului, în Piața Unirii, lângă Casa de Cultură, cu ocazia ceremoniilor prilejuite de înmânarea drapelului de luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea.
Timp de două zile, personalul ISU Vrancea va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite în fiecare localitate vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.
Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.
Aceasta este cea de-a treia oprire a Caravanei SMURD “Fii pregătit!” într-un oraș din România. În perioada următoare traseul centrului mobil de instruire va trece prin Bacău (28-29 iulie), București (30-31 iulie și 9-11 septembrie), Constanța/Mamaia (6-7 august), Mangalia (10-11 august), Brașov (13-14 august), Baia Mare (20-21 august), Oradea (27-28 august), Alba Iulia și Sibiu (2-4 septembrie), Buzău (17-18 septembrie), Bacău (24-25 septembrie), Piatra Neamț (1-2 octombrie), Iași (8-9 octombrie), Botoșani (14-15 octombrie), Suceava (22-23 octombrie).
Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD “Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD – http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/
Caravana SMURD “Fii pregătit!” este un proiect al Fundației pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanțat cu sprijinul Fundației Vodafone România.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.