ULTIMA ORĂ – VIDEO: Carnagiu pe DN 2, la Slobozia Bradului. 4 oameni AU MURIT într-un accident rutier

0
1153

accident-carnagiu-slobozia-bradului

UPDATE 3: Traficul în zonă a fost reluat după mai bine de două ore de la producerea evenimentului. Cozile de mașini au fost de peste 15 km pe ambele sensuri de mers. Din cauza accidentului, și a cozilor de mașini, traficul pe principala șosea care traversează orașul Rm. Sărat a fost paralizat pentru mai bine de o oră.

UPDATE 2: Polițiștii spun că tragedia de la Slobozia Bradului s-ar fi produs după ce șoferul unui Opel Vectra a oprit pentru a efectua un viraj la stânga, din spate a venit un VW Polo, care l-a lovit și l-a proiectat pe sensul opus de mers de unde venea o cisternă. La urmă, în spatele VW a intrat un Ford.

Toate cele 4 persoane decedate sunt din aceeași mașină, respectiv din Opel, și sunt tinere. Este vorba despre 3 bărbați și o femeie.
UPDATE: In accidentul de la Slobozia Bradului au murit 4 oameni, toți din aceeași mașină, un Opel cu numere de Vrancea.
De asemenea, 3 persoane dintre care două fete de 12 și respectiv 16 ani au fost grav rănite. Primele date arată că 4 mașini au fost implicate în carnagiu: un Opel, Un VW Polo, un Ford și o Cifă.
Deocamdată nu se știe dinamica tragediei, polițiștii fiind la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum a fost posibilă nenorocirea.

Traficul pe șoseaua europeana la Slobozia Bradului este blocată pe ambele sensuri de mers.

ȘTIREA INIȚIALA: Carnagiu pe DN 2, pe raza localității Slobozia Bradului. Din primele informații furnizate de reprezentanții IPJ Vrancea, 4 oameni ar fi decedat în urma unui accident rutier cu 3 mașini implicate.

La fața locului au pornit mai multe echipaje de descarcerare din Focșani și Râmnicu Sărat, ambulanțe SMURD din ambele orașe dar și salvări de la SAJ.

REVENIM CU DETALII ! 

accident-slobozia-bradului3

accident-slobozia- bradului

coada-masini-accident-slobozia-bradului

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.