Cartierul Bahne rămâne un GHETOU! Scandal în Consiliul Local pe tema modernizării cartierului

0
193
Primăria Focșani ar putea pierde importante finanțări de la Uniunea Europeană dacă nu se va prezenta cu proiectele având toate temele făcute.

E vorba despre o serie de documente, care trebuie adoptate de Consiliul Local, printre acestea inclusiv inventarul bunurilor din domeniul public. De fiecare dată proiectele de inventariere au picat la vot în Consiliul Local. La fel s-a întâmplat și miercuri după-amiază. Consiliul Local a fost convocat într-o ședință extraordinară, cu 31 de proiecte pe ordinea de zi. Concret, aparatul tehnic din Primărie a “spart” marile proiecte în bucăți mici, supuse separat în atenția consilierilor. Și de data aceasta, opoziția s-a abținut, astfel că unele proiecte nu au trecut la vot. Un exemplu este proiectul privind reabilitarea și modernizarea cartierului Bahne, după modelul amplelor lucrări derulate în Cartierul Sud.

Primăria are termen limită până la sfârșitul lunii martie să depună proiectele în vederea finanțării. Modernizarea cartierului presupune o investiție de peste 22 de milioane de lei, bani europeni. Momentan, proiectul e blocat din cauza votului din Consiliul Local. În aceeași situație este și proiectul care prevede modernizarea zonei Piața Moldovei,

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.