Căruţaş din Ploscuţeni, găsit, agonizând, pe un drum agricol. Omul a murit în chinuri groaznice

0
476

Un bărbat de 76 de ani din Ploscuţeni a sfîrşit în chinuri groaznice după ce a scăpat de sub control căruţa în care se afla şi a căzut din atelaj, lovindu-se grav. Omul abia mai respira când a fost găsit de autorităţi, medicii au încercat să-l salveze însă în final a fost declarat decesul.

Potrivit IPJ Vrancea, miercuri seară, DJ 252 în comuna Homocea, a fost depistat un atelaj hipo care se deplasa cu viteză, iar în atelaj nu se afla nici o persoană. Din primele verificări s-a stabilit că atelajul aparține unui bărbat de 76 ani, din comuna Ploscuțeni.

Totodată, polițiștii au procedat la căutarea căruțașului, acesta fiind găsit pe drumul agricol ce duce spre locuința sa, la aproximativ 1,5 km față de drumul județean. Acesta era în stare de inconștiență, prezentând leziuni grave la nivelul capului și a membrelor.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul SAJ care l-au resuscitat pe căruțaș, însă ulterior au constatat decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.