Casa Funerară Luca are pachete cu servicii specializate

0
85

In momentele dificile cu totii avem nevoie de sprijin, iar nimic nu se compara cu decesul unei persoane apropiate. Totusi, in asemenea cazuri trebuie sa stim cum sa gestionam totul pentru ca uneori chiar noi suntem cei care trebuie sa ne ocupam de organizarea inmormantarii. In schimb, pentru a nu ne complica este mult mai simplu sa ne orientam catre o casa funerara cu servicii complete.

Oriunde ai nevoie

Casa Funerara Luca iti sare in ajutor oriunde ai nevoie pentru ca serviciile sale acopera orice sector din capitala, dar nu se limiteaza doar la atat, intrucat vei putea organiza ceremonia de inmormantare si in localitatile din Ilfov.

Oricand ai nevoie

De asemenea, serviciile sunt si non stop, lucru ideal in conditiile in care nu stii niciodata cand poti avea nevoie de sprijin. In majoritatea cazurilor, momentele dificile apar fix atunci cand ne asteptam mai putin, iar la Casa Funerara Luca avem garantia ca indiferent de ora din zi sau din noapte, intotdeauna gasim pe cineva dispus sa ne ajute.

Orice servicii ai nevoie

Aceasta casa funerara cu servicii complete te poate ajuta in orice context atunci cand trebuie sa organizezi o inmormantare, motiv pentru care stii ca te poti baza pe Casa Funerara Luca pentru a depasi mai usor toate momentele dificile.

Pachetele de care ai nevoie

Bineinteles, nevoile difera de la o persoana la alta, iar acesta este motivul principal pentru care la Casa Funerara Luca ai sansa de a alege din nenumarate optiuni posibile. Pachetele au fost special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar cine isi doreste poate sa isi personalizeze pachetul preferat pentru a fi multumit pe deplin.

Mai departe, indiferent de varianta pe care o alegem, aceasta cuprinde tot ce este nevoie in cazul unei inmormantari. Incepem cu pachetul de baza care costa numai 1250 de lei si cuprinde sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie de diferite tipuri, crucea din lemn inscriptionata, alaturi de cele doua orare, cel mic si cel mare. Doctorul care constata decesul si elibereaza certificatul constatator se ocupa si de imbalsamare. Urmeaza toaletarea si cosmetizarea, care include si spalat si imbracat, preluarea decedatului de la domiciliu, asezarea in sicriu si acces la frigider intre 12 si 24 de ore. Trebuie sa amintim si de platourile cu coliva, sticla cu vin si ulei, prescuri, pachete cu farfurii si alimente sau coroana din flori naturale, prosoape, batiste, doliu pentru piept si usa, etc.

Achita cu talonul de pensie

Putini stiu ca pachetele disponibile aici pot fi achitate integral cu talonul de pensie, iar in acest sens Casa Funerara Luca ne ofera tot sprijinul de care putem avea nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi pachetul care iti convine si sa completezi dosarul. Nu trebuie sa iti faci griji din cauza birocratiei intrucat vei fi indrumat in asa fel in cat sa fie mai simplu si mai comod ca niciodata. Merita sa apelezi la aceasta casa funerara cu servicii complete intrucat ai garantia ca te asteapta conditiile ideale oricand ai nevoie.

Profesionalism deplin

Acesta este un domeniu in care profesionalismul chiar face diferenta intrucat nimanui nu ii este usor sa organizeze o inmormantare sau sa se confrunte cu asemenea momente. In schimb, Casa Funerara Luca nu doar ca ne ajuta sa trecem peste aceste clipe grele, dar ne ofera si tot sprijinul necesar de care avem nevoie pentru a fi mai simplu sa organizam ceremonia. Alege serviciile de calitate pentru ca un asemenea eveniment sa nu mai fie vazut ca o povara de catre toata lumea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.