Cat castiga Mihaela Radulescu pentru rolul negativ din show-ul ”Romanii au talent”

0
338

juriu romanii au talent 2015 - Cat castiga Mihaela Radulescu pentru rolul negativ din show-ul ”Romanii au talent”

De la difuzarea primei ediții din noul sezon al emisiunii ”Românii au talent”, numele Mihaelei Rădulescu este pe buzele tuturor. Pentru o singură emisiune Mihaela Rădulescu este plătită regește, iar suma pare a fi una îndreptățită având în vedere audiențele înregistrate de show-ul difuzat de Pro Tv.

Mihaela Rădulescu încasează în jur de 10.000 de euro per episod, iar pentru un sezon întreg de ”Românii au talent” va câştiga o suma care ajunge la circa 100.000 de euro, scrie metropotam.ro.

Scandalizați că i-a făcut observații unei fete de 14 ani sau încântați de trupul zvelt pe care îl afișează la cei 45 de ani, românii au comentat îndelung prestația vedetei TV iar interesul lor s-a văzut în audiențe.

mihaela radulescu romanii au talent - Cat castiga Mihaela Radulescu pentru rolul negativ din show-ul ”Romanii au talent”

Prima ediţie ”Românii au talent” a înregistrat 24,3 puncte de rating și 50% share în intervalul de difuzare 20:30 – 23:11, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4,2 puncte de rating și 8,6% share.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.