Câtă naivitate! Un bărbat din Răstoaca i-a dat 8.000 lei unui fals procuror

0
844

Naivitatea l-a costat scump pe un bărbat din Răstoaca. Omul a rămas fără economii după ce a căzut în plasa unui individ, care a pretins să este procuror și care i-a cerut omului bani pentru a o scăpa de închisoare pe nepoata sa, despre care a spus că a provocat un cumplit accident de circulație.

Miercuri dimineață, polițiștii din Răstoaca au fost sesizați de un bărbat din localitate despre faptul că în seara zilei de 26 iulie a.c., în jurul orelor 22.30 ar fi fost contactat telefonic de o persoana de sex masculin care s-a recomandat a fi procuror, aducându-i la cunoștință faptul că nepoata sa a fost implicată într-un accident de circulație în urma căruia aceasta a vătămat grav o persoană.

Totodată apelantul le-ar mai fi spus si faptul că dacă vor ca nepoata lor să nu ajungă la pușcărie să dea suma de 20000 de lei pentru a se împăca cu persoana vătămată. Victima i-a spus că nu are decât suma de 8000 de lei, acesta din urmă spunând că e suficient și atât, iar în aproximativ 15 minute la poartă s-a prezentat o persoana de sex masculin, căruia i-a înmânat suma de 8000 de lei.

Persoana care a luat banii i-a transmis persoanei vătămate ca până dimineată să nu contacteze pe nimeni, lucru care l-a și făcut. In cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.