Câți bani a alocat Primăria Focșani pentru sărbătorile de iarnă !

0
255

clm-consiliul-local-focsani 7

La ședința Consiliului Local Municipal desfășurată joi, aleșii locali au votat ca suma de 266.000 lei să fie alocată pentru organizarea așa cum se cuvine a  sărbătorilor de iarnă. Din acești bani, municipalitatea se angajează să facă pacheţele cu daruri pentru copii, bătrâni şi alte categorii defavorizate.

Pachețele vor fi distribuite atât de Moș Nicolae cît de și Moș Crăciun.

În plus, din acești bani se va amenaja și Orăşelul Copiilor. Mai mult, se va închiria un patinoar mobil ce va fi amplasat tot în Piața Unirii.

Altă sumă, deloc de neglijat, a fost aprobată pentru recompensarea colindătorilor care vor veni să le ureze autorităților din Primărie. În mâinile acestora, vor ajunge, în total, 5000 de lei.

Bani în plus vor ajunge de sărbători și la Cantina de Ajutor Social pentru ca persoanele nevoiașe se beneficieze în acele zile de meniuri mai bogate, mai variate.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.