Căutări reluate miercuri pentru găsirea femeii de 41 de ani, dispărută alături de soră și nepoate

0
296

harta poiana cristei - Căutări reluate miercuri pentru găsirea femeii de 41 de ani, dispărută alături de soră și nepoate

Autoritățile reiau miercuri dimineață căutările în cazul femeii de 41 de ani care a dispărut duminică noapte alături de sora sa de 44 de ani și de fiicele acesteia de 3 și 14 ani, cele trei fiind găsite decedate în pădurea de la Poiana Cristei. Zeci de oameni sunt angrenați în misiunile de căutare și nu se vor opri până nu vor da de urma femeii dispărute.

”Echipele de cautare, compuse din serviciul voluntar al Primariei, salariati și padurari din Poiana Cristei vor relua cautarile in aceasta dimineata. Din informatiile pe care le avem la acest moment, femeia încă dispărută, ar fi plecat după sora sa pe un alt traseu, dat fiind faptul că aceasta cunoștea zona mai bine. Se va extinde zona de cautare spre Cîrligele. Împreună cu efectivele din cadrul poliției, jandarmilor și pompierilor vom încerca să acoperim o zonă cât mai mare”, a declarat miercuri pentru Jurnal de Vrancea, primarul comunei Gura Cristei, Vlad Petruș.

Echipele de căutare vor fi formate din localnici din Poiana Cristei și Cîrligele, din pompieri, jandarmi, pădurari și polițiști, în total zeci de oameni vor lua la periat pădurea în speranța că vor găsi femeia dispărută.

”La primele ore ale dimineții efective importante compuse din polițiști de la ordine publică, polițiști de la investigații criminale, autorități locale dar și oameni simpli au reluat căutarile pentru găsirea persoanei disparute”, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

Reamintim că, duminică seara, după ce au participat la o pomană, o mamă și fiicele ei de 3 și 14 ani au plecat din Poiana Cristei către casă, prin pădure. Rudele au fost cele care au alertat oamenii legii, îngrijorate că fetițele și mama lor nu ajunsese acasă. Cele trei au fost găsite decedate în cursul zilei de marți, în apropiere de localitatea Poiana Cristei. Sora femeii decedate este în continuare căutată de echipele de salvatori.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here