ULTIMĂ ORĂ: Caz plin de mister la Panciu. O femeie a suferit arsuri, dar nici urmă de incendiu în gospodăria sa

0
251

Caz plin de mister la Panciu. O femeie a ajuns la spital cu arsuri pe circa 40 la sută din suprafața corpului însă în gospodăria sa pompierii nu au găsit urmă de incendiu.

Potrivit reprezentanților ISU Vrancea, un apel la 112 venit joi seară anunța că o femeie a suferit arsuri pe corp în timpul unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din Panciu. Imediat, la fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere incendii și o autospecială SMURD iar la sosire echipele de intervenție au găsit în curtea unei gospodării o femeie de 65 de ani care prezenta arsuri pe circa 35-40 la sută din suprafața corpului, pe membrele superioare, torace și gât. Numai că în gospodărie, pompierii nu au găsit nici urmă de incendiu.

Cum femeia urla de durere și aproape delira, pompierii și polițiștii nu au reușit să stea de vorbă cu ea pentru a stabili cum a suferit arsurile, dat fiind că nu s-au găsit urme de foc. Se pare că femeia locuia singură și nu are casa racordată la rețeaua electrică.

Rămâne ca polițiștii să facă lumină acum în acest caz, pentru că la prima vedere nu se știe cum de bătrâna din panciu a ajuns în stare atât de gravă. Ea a fost dusă la spitalul din Panciu, ulterior fiind transferată la Spitalul Județean din Focșani.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.