Ce a pățit un bărbat care a vrut să mituiască un polițist din Vrancea!

0
259

politie mita - Ce a pățit un bărbat care a vrut să mituiască un polițist din Vrancea!

A vrut să mituiască un polițist, dar acum va trebui să răspundă în fața legii pentru fapta sa necuvenită. Este isprava unui gălățean, cercetat acum pentru dare de mită, după ce i-a oferit 150 de euro șefului de post de la Cotești, agent șef principal Florin Burlacu.  Banii aveau rolul de a o scăpa pe  prietena sa de un dosar penal.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi gălățeni ar fi fost în week-end la  discoteca din Cîrligele. La plecare, tânăra, aflată la volan, ar fi provocat o tamponare. Nu ar fi fost o problemă prea mare dacă ea nu ar fi fost băută. În aparatul alcooltest rezultatul alcoolemiei a fost de 0,91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.  Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal după ce a refuzat să meargă la spital pentru recoltarea de probe biologice.

După incident, tânăra s-a întors la Cîrligele pentru a-I da o sumă de bani proprietarului mașinii lovite. Tot atunci, prietenul ei ar fi încercat să-l mituiască pe polițistul din comună pentru a o scăpa pe femeie de dosarul penal. Numai că polițistul și-a anunțat imediat superiorii care au pus la cale un flagrant.

În urma dosarului, gălățeanul a fost prins cu mâța-n sac, el urmând a fi cercetat acum pentru dare de mită.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.