Ce-a pățit un vrâncean care a încercat să mituiască personalul DGASPC Vrancea

1
917

DGASPC Vrancea a denunțat la poliție un cetățean care a încercat să mituiască personalul instituției. Mai precis, omul a trimis o petiție scrisă pe adresa DGASPC, în plic neuitând să pună și o sumă de bani, așa ca să meargă treaba mai iute. Practic, omul a acționat ca un român neaoș obișnuit cu sistemul corupt din România, celebrul și obișnuitul plic cu bani continuând să fie de-a lungul multor decenii și până în zilele noastre lubrifiantul necesar pentru a mișca rotițele ruginite ale sistemului. De data aceasta însă, cetățeanul s-a ales cu un denunț de toată frumusețea și, cel mai probabil, cu un dosar penal. Astăzi, 04.11.2021, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea a formulat un denunț în atenția Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Acesta vizează faptul că un cetățean care a transmis instituției noastre o petiție prin corespondență, a introdus între documentele specifice și o sumă de bani. Conducerea DGASPC Vrancea califică aceste fapte ca fiind inacceptabile și va manifesta toleranță zero față de mită, corupție, trafic de influență sau orice altă ilegalitate, apelând la sprijinul organelor de anchetă ori de câte ori situația va impune acest lucru. Încrederea în instituţiile statului nu poate fi construită decât prin corectitudinea serviciilor şi a integrităţii personalului, așadar informăm pe această cale cu privire la raspunderea pe care o poartă cetățenii care apelează la astfel de practici.  Prioritatea noastră este aceea de a oferi servicii eficiente, calitative, accesibile și transparente tuturor cetățenilor, condamnând ferm astfel de practici ilegale”, se arată într-un comunicat al DGASPC Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Nu a acționat ca un român neaoș ci ca un individ ori fără bun-simț, ori fără prea mult intelect. DGASPC este poate una dintre cele mai corupte instituții, existând și foarte multe dosare penale și condamnări în acest sens. Dar să trimiți șpagă în plic chiar e de noaptea minții. Ar trebui introdusă în Codul Penal și o pedeapsă pentru prostie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.