Ce activități cotidiene au foștii viceprimari ai Focșaniului

1
931

Alegerile locale din toamna anului trecut au făcut ca structura noului Consiliu Local să fie modificată. Modificate au fost și numele celor care vor reprezenta interesele focșănenilor pentru următorii 4 ani. Astfel, în actuala componență a minilegislativului local au intrat nume noi, dar și nume cu state vechi în administrație. Până la acest moment, la nivelul Consiliului Local Focșani nu s-a putut construi o majoritate solidă care să voteze viitorii viceprimari ai orașului. Dar nu despre asta vom vorbi, ci despre foștii viceprimari ai Focșaniului din mandatul 2016-2020.

Marius Eusebiu Iorga a candidat în 2012 pe listele Alianței pentru Vrancea (APV), însă a intrat în Consiliul Local Focșani un an mai târziu, înlocuindu-l pe Ionel Preda (PDL). Majoritatea din Consiliul Local de la acea vreme era constituită din consilierii PSD și PNL care erau aleși sub sigla USL. În 2016, Marius Iorga a candidat pentru un mandat de consilier local pe listele UNPR, alături de Costel Bârsan. Majoritatea din CL l-a votat pentru funcția de viceprimar, funcție pe care a ocupat-o până la finalul mandatului, în 2020. Alegerile locale din septembrie 2020 l-au găsit pe Marius Iorga pe listele PSD pentru Consiliul Local, astfel fiind reales pentru un nou mandat. Pe lângă calitatea de consilier local, fostul viceprimar al Focșaniului este, în prezent, un angajat model al unei sociețăti comerciale cu capital privat. Inginer de profesie, Marius Iorga s-a angajat la sfârșitul anului trecut la societatea Izoterm Construct SRL din Odobești, în funcția de director administrativ. Societatea cu pricina are ca principal domeniu de activitate lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, dar și lucrări de drumuri și autostrăzi.

Cel de-al doilea post de viceprimar al Focșaniului în mandatul 2016-2020 a fost ocupat de Ionuț Mersoiu. Cu două mandate de ales local la activ, Ionuț Mersoiu a intrat în rândul consilierilor locali în anul 2012, fiind ales pe listele social democraților. Patru ani mai târziu, Ionuț Mersoiu a fost votat de aceeași majoritate PSD pentru funcția de viceprimar. Acesta nu a mai prins un loc eligibil pe listele colegilor săi de partid, astfel ratând ocuparea unei funcții în administrația locală sau județeană. De la încheierea mandatului, Ionuț Mersoiu a ales să se ocupe îndeaproape de buna creștere a fiul său în vârstă de un an și cinci luni. Cel mai probabil anul 2021, îi va aduce și un nou job în Capitală, fiind deja discutate mai multe oferte venite din partea angajatorilor.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Dacă faci gât va Pleșoianu zbori, dacă doar pupi în cur ca Merșoi tot zbori. Dracu să-i mai înțeleagă pe liderii PSD, mai multă consecvență băi că-i derutați și pe ăia puțini care au mai rămas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.