Ce amendă a luat șoferul care circula cu copiii ieșiți pe jumătate pe geam

1

Reprezentanții IPJ Vrancea, care s-au autosesizat după apariția fotografiilor revoltătoare în Jurnal de Vrancea au transmis că în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tulnici, conducătorul autoturismului care se deplasa pe DN 2D, pe raza comunei Tulnici, a fost identificat și sancționat contravențional cu 8 puncte amendă, în valoare totală de 1.160 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 101, alin. 1, pct. 13 din O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Polițiștii transmit, în același timp, populației să sune la 112 ori de câte ori sunt martori la situații care pot pune în pericol pe cineva.

“Pe această cale, facem apel către cetățeni ca în momentul în care constată situații în care le-ar putea fi pusă în pericol lor sau altora integritatea fizică, să anunțe în cel mai scurt timp acest lucru prin S.N.U.A.U. 112.”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. FOARTE BINE ! POLITISTII DE LA RUTIERA ,TREBUIE SA FIE ,FOARTE EXIGENTI ! viata ,este doar ,,una,, ! Referitor ,la E 85, FOCSANI _GAROAFA ,si returns, VA ROG ,REACTIVATI RADARELE MOBILE , si tot ce se poate , ca sa se previna, TRAGEDIILE RUTIERE ,de pe aceasta RUTA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here