Ce descoperire macabră a făcut un bărbat din Cotești în timp ce recolta porumbul

0
196

politia nu treceti - Ce descoperire macabră a făcut un bărbat din Cotești în timp ce recolta porumbul

Descoperire macabră făcută de un bărbat din Cotești în timp ce recolta porumbul.

Omul își vedea de ale lui, liniștit, până în momentul în care a observat că pe terenul de pe care recolta porumbul, în punctul Goleasca, se află un cadavru. Bărbatul s-a apropiat și și-a dat seama că cel mort este un bărbat, decesul survenind acum mai multe zile, întrucât cadavrul era în stare avansată de putrefacție.

Îngrozit de cele descoperire, omul a sunat imediat la Poliție iar oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cum s-a produs decesul.

“La data de 16 septembrie a.c., ora 15.30, poliţiştii din Coteşti au fost sesizaţi de un bărbat, din localitate, despre faptul în timp ce recolta porumbul de pe un teren situat în punctul Goleasca, a observat cadavrul unei persoane de sex masculin care era în stare avansată de descompunere. În urma primelor verificări efectuate la faţa locului, a fost găsită o carte de identitate provizorie, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a identităţii persoanei decedate. Cadavrul a fost transportat  în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii”, susțin reprezentanții IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.