Ce îi transmit consilierii PNL-USR-PLUS primarului Cristi Misăilă: „Focșănenii trebuie să știe unde și cum se scurg miliardele din bugetul local”

0
2200
Consilierii PNL-USR-PLUS din Consiliul Local Focșani îi cer primarului Cristi Misăilă să fie transparent cu cheltuielile făcute de Primăria Focșani. Într-un comunicat de presă, majoritatea din Consiliul Local îi cer edilului să facă publice toate cheltuielile pe care instituțiile subordonate le-a făcut de la începutul acestui an. „Consilierii PNL USR PLUS vor transparentizarea tuturor cheltuielilor făcute de Primăria Focșani.  Bugetul Primăriei Municipiului Focșani reprezintă în continuare o teroare pentru primarul PSD Misăilă. Deși se autointitulează specialist în finanțe, edilul nu vrea să le dea dreptate consilierilor PNL USR PLUS și încearcă să inducă ideea unui colaps financiar. Dacă tot susține că este așa corect și integru, îi cerem primarului să facă publice toate cheltuielile instituțiilor subordonate de la începutul acestui an. Focșănenii trebuie să știe unde și cum se scurg miliardele din bugetul local. De asemenea, ne dorim să le explice oamenilor care se trezesc la 5 dimineața, muncesc 12 h/zi și care la finalul unei luni primesc doar 1.700 de lei, în timp ce ginerele edilului are 150 de milioane de lei vechi pe lună la Poliția Locală. De ce consilierul său personal își umple conturile cu aproape 200 de milioane de lei vechi lunar, tot din banii focșănenilor? Să explice domnul primar de ce directorii de instituții subordonate mint salariații cu venituri minime că lor li se taie salariile, în timp ce dumnealor și șefii de servicii se pun la adăpost cu salariile maximale. Consilierii locali PNL USR PLUS s-au convins de strategiile primarului Misăilă și nu mai pot accepta furtul din bani publici! Gata cu minciuna și demagogia, domnule Misăilă!”, au transmis consilierii locali PNL-USR-PLUS.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.