Ce le-a promis Misăilă consilierilor PNL: “Vom descărca mașinile de gunoi în fața sediului PNL”

0
252
Proiectul prin care Direcția de Dezvoltare Servicii Publice a Primăriei Focșani ar trebui să preia în administrare un drum de la Golești a ajuns din nou în Consiliul Local.

Proiectul a mai fost supus dezbaterii și a picat la vot. Acesta a venit după ce Primăria Golești a transmis Primăriei Focșani să caute altă rută pentru a duce gunoiul la stația de sortare, întrucât la Golești străzile din Cerdac urmează să fie reabilitate. Primăria Focșani ar fi trebuit, prin urmare, prin Direcția de Dezvoltare, să asigure mașinilor de gunoi drumul de acces la stație și să amenajeze cu balast traseul respectiv. S-au adus argumente peste argumente, dar în final liberalii nu au votat.

Proiectul a picat, la fel cum s-a întâmplat cu toate proiectele care au avut nevoie de votul a două treimi din numărul consilierilor.

Exasperat, primarul Misăilă le-a făcut o promisiune consilierilor PNL: „Vă promit că dacă nu vom avea pe unde să mergem vom descărca mașinile de gunoi în fața sediului PNL”, le-a transmis Cristi Misăilă consilierilor liberali.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.