Ce le cere Băsescu candidaţilor MP la alegerile locale!

0
438

Preşedintele partidului Mişcarea Populară le-a cerut organizaţiilor din teritoriu să se prezinte la alegerile din 5 iunie cu programe scurte.

“Decizia a fost să nu ne prezentăm cu programe stufoase, programe din care să se vadă din capul locului că tentaţia este să amăgeşti populaţia. Programele candidaţilor noştri să fie relativ scurte, concise şi credibile. Este esenţial ca Mişcarea Populară să se prezinte în alegeri cu programe credibile”, a declarat, marţi, preşedintele partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu.

El a precizat că programele pe care organizaţiile MP le vor prezenta în faţa electoratului vor fi bazate pe respectarea de către administraţiile locale a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti garantate de Constituţie, respectiv dreptul la educaţie, informare, sănătate şi dreptul la mediu sănătos.

“Am cerut ca toate organizaţiile să aibă în programul lor soluţii adaptate realităţilor locale pentru diminuarea abandonului şcolar. (…) Dreptul la ocrotirea sănătăţii – marea majoritate a spitalelor au fost transferate către administraţiile locale. (…) Dreptul la informare – uitaţi-vă la opacitatea administraţiilor locale, dacă o luăm măcar în ceea ce priveşte cheltuirea banilor. (…) Dreptul la mediu sănătos – păi când tu dai parcuri să se construiască blocuri, cum poţi să-i mai spui cetăţeanului că-i respecţi dreptul la mediu sănătos”, a arătat Băsescu.

Legat de Bucureşti, liderul MP a spus că a cerut candidaţilor să aibă în program “un cuvânt fundamental: ordine”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.