Ce mai face simpatica vidră Lennon de la Petrești

0
222

Simpatica vidră Lennon, care din toamnă a fost adăpostită și îngrijită la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice Petrești, se pregătește să-și ia adio de la spațiul care i-a fost casă timp de mai multe luni. Lennon era doar un pui când a ajuns la centru. Între timp a crescut și a învățat să se descurce singur, așa că acum se pregătește să se bucure din plin de gustul traiului în sălbăticie. Lennon va fi eliberat cât de curând în mediul său natural, după cum anunță pe Facebook RomaniaLutra, o pagină dedicată vidrelor din țara noastră.

“Lennon se pregătește intens pentru eliberarea sa în natură ce va avea loc curând. A început să mănânce broaște și putem să vă spunem, chiar că le preferă pe acestea în defavoarea peștelui. Zona în care va fi eliberat va avea numeroase broaște, așa că se va putea bucura de hrana lui favorită”, au scris cei care l-au îngrijit pe Lennon de când era pui.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.