Ce pregătesc polițiștii vrânceni pentru copii de 1 Iunie!

0
467

De Ziua Copilului, polițiștii vrânceni au pregătit o serie de programe educative și jocuri pentru a sărbători într-un mod plăcut și util Ziua Internațională a Copilului.

Evenimentele pregătite de polițiști prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciul Rutier, Serviciul Ordine Publică și Serviciul Regional Poliție Transporturi se vor desfășura în perioada 31 mai – 1 iunie a.c., pe raza județului și vor avea mai multe teme: siguranța rutieră, dispariții de minori, siguranța pe internet și prevenirea violentei.

Activitățile la care vor participa polițiștii vor fi organizate atât în zona unităților de învățământ, cât și în zonele frecventate de copii.

Astfel, miercuri la Școala generala nr. 9 Focșani va fi organizată o activitate de prezentare a tehnicii din dotare și vor fi organizate concursuri interactive “Știm să circulăm corect !”.

La data de 1 iunie a.c., elevii școlii Duiliu Zamfirescu vor participa la campania națională “Școala siguranței TEDi” și vor fi învățați de polițiști prin exerciții practice să traverseze corect strada. Totodată, polițiștii vor participa la activitatea organizata de ISJ Vrancea oferta educaționala pentru anul de învățământ 2016-2017.

Polițiștii Serviciului Transporturi Vrancea, vor organiza o activitate în ziua de 1 iunie a.c., fiind prezenți in trenurile R 5302, R5101, R 5105, R 5205, R 5305, pentru a preveni combaterea călătoriei frauduloase. Totodată, polițiștii vor împărți copiilor pliante cu recomandări utile.

Concursul cu probă teoretică si practică ” Educație rutieră, educație pentru viață – cel mai bun prieten biciclistul “, cea de-a X-a ediție, va fi organizat în comuna Vizantea Livezi.

Totodată, polițiștii vrânceni vor participa și la asigurarea măsurilor de ordine publică pentru ca manifestările desfăşurate în spaţiul public cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, să decurgă în condiţii de normalitate, acţionând pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.