Ce se întâmplă când câștigi mult la casino?   

0
87

Să câștigi marele jackpot este visul oricărui jucător de la cazino, dar știi de fapt ce se întâmplă atunci când câștigi mult? Sau, mai bine spus, ce s-a întâmplat cu averile câștigate de majoritatea norocoșilor? Nu contează dacă au jucat Money Train 2 Pragmatic, poker sau blackjack, și-au riscat banii în moduri foarte iresponsabile.

Așadar, nu contează dacă câștigi la un aparat de sloturi, la un joc de masă sau la un turneu, un câștig mare în cazino va avea cam același rezultat. Care? Vedem în continuare!

Ce se întâmplă când câștigi mult în Las Vegas?

Este de la sine înțeles, dar fiecare cazinou din Las Vegas are un mod ușor diferit de a se ocupa de câștigătorii de jackpot, în conformitate cu politicile cazinoului. Totuși, toate cazinourile au un lucru în comun: le place să facă mare caz pe tema câștigurilor oferite. Este logic – ce reclamă mai bună pentru cazinoul lor decât un client nesperat care câștigă mii sau chiar milioane de dolari acolo?

Reacția pe care o vei primi la câștigul tău va fi diferită în funcție de jocul de cazino pe care îl alegi. În cazul turneelor de poker și blackjack, dacă ajungi în poziția de a câștiga bani mulți, probabil că vei avea deja atenția unei mulțimi care stă să urmărească acțiunea de la câțiva metri distanță. Atunci când câștigi, vei avea parte de multe urale.

Probabil că va trebui să strângi și câteva mâini – pariorii vor fi dornici să te felicite în speranța că o parte din norocul tău se va răsfrânge asupra lor. Pe de altă parte, atunci când joci sloturi, mulțimile tind să fie mult mai puțin frecvente, cu excepția cazului în care ești un nume mare din industrie, precum Brian Christopher. Oamenii nu vor fi atenți până când nu vei lovi jackpotul și aparatul de joc va face un zgomot care să atragă atenția, așa că fii pregătit pentru privirile invidioase care îți vor ieși în cale!

Personalul cazinoului va veni să te felicite. Nu numai că acest lucru atrage și mai multă atenție asupra câștigului tău, dar scopul lui este de fapt să acorde timp suplimentar cazinoului pentru a se ocupa de toate formalitățile. Mass-media va fi interesată de marele tău câștig, așa că furnizorul de jocuri de noroc va fi dornic să te plătească cât mai repede posibil și să evite orice imagine negativă cauzată de întârzierile de plată.

După ce lucrurile se vor fi liniștit, personalul îți va verifica câștigul, dar și actele de identitate. Acest lucru poate dura ceva timp, așa că e important să ai răbdare! Ți se va cere apoi să semnezi o serie de documente. Unul dintre acestea va consta, probabil, într-un acord cu mass-media, care ar putea implica ședințe foto cu cecuri supradimensionate sau interviuri pentru ziare. E important să știi că nu trebuie să fii de acord să promovezi cazinoul. Unora le place atenția, în timp ce alții preferă să își ia banii în liniște. Ambele variante sunt în regulă.

Este întotdeauna o idee bună să citești cu atenție actele și, dacă ceva nu este clar, cel mai bine ar fi să apelezi la un avocat pentru a verifica detaliile. Cazinoul ar putea încerca să te preseze să semnezi imediat contractele, dar este întotdeauna mai bine să-ți iei timp pentru a decide cu ce semnezi că ești de acord. Rămâi calm și nu semna nimic până când nu ești mulțumit de termeni.

Odată ce actele sunt în ordine, este timpul să îți primești câștigurile. Pentru câștigurile de câteva mii de dolari, cazinourile plătesc adesea în numerar. Însoțitorul va număra bancnotele în fața ta și te va pune să semnezi pentru a confirma suma. Asigură-te că dai bacșiș personalului care te-a ajutat să câștigi – la urma urmei, îți permiți! În cazul câștigurilor de sume mai mari, transferurile bancare sunt adesea metoda de plată aleasă.

De îndată ce îți primești banii, te poți aștepta la un tratament de VIP! Din moment ce cazinoul știe că ai bani disponibili, va încerca să te convingă să pariezi din nou și te va tenta cu oferte promoționale excelente, cum ar fi dublarea punctelor de loialitate sau înnoptări gratuite la hoteluri de lux.

Unele cazinouri au chiar și manageri dedicați al căror rol este de a convinge jucătorii cu miză mare să joace în unitatea lor, așa că fii gata să le răspunzi la apeluri.

Pas cu pas, procesul ar arăta cam așa:

Atunci când câștigi, un angajat al cazinoului te va întâmpina de obicei înainte de a avea șansa să spui cuiva că ai câștigat.

Faci fotografii, dai mâna – de bucuri de emoția produsă de câștigul tău!

Personalul cazinoului va verifica câștigul. Acest lucru va implica, de obicei, verificarea actelor de identitate, semnarea formularelor fiscale sau alte lucruri pentru ținerea evidenței și, cel mai important, pentru a se asigura că îți primești câștigurile.

Dacă vei câștiga mai mult de 1 milion de dolari, vei primi o parte din câștiguri prin cec.

Ce se întâmplă atunci când câștigi la jocurile de noroc online?

Ai putea crede că lucrurile sunt mult diferite atunci când câștigi marele premiu online, comparativ cu situația unui câștig la cazinoul terestru. Realitatea este că situațiile sunt destul de asemănătoare. Cazinoul online va fi dornic să facă mare caz referitor la câștigul tău prin intermediul rețelelor sociale și al postărilor de pe blog. Din nou, nu există nicio obligație de a participa la astfel de campanii de promovare.

Câștigurile ar trebui să apară în contul tău de cazinou foarte rapid, dar ține cont de faptul că cel mai adesea cazinourile online impun limite maxime de retragere, astfel încât este posibil să nu poți retrage decât canumite sume în fiecare zi. Cu toate acestea, de îndată ce ai câștigat jackpotul, cazinoul te va trece probabil la cel mai înalt nivel al schemei VIP și îți va oferi stimulente majore pentru a continua să joci.

Concluzie

Indiferent de modul în care vei câștiga marele jackpot, un lucru este clar: va fi un moment care îți va schimba viața în bine. Sigur, condiția este să cheltuiești banii înțelept.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.