Ce spun cei de la Protecția Copilului despre tragedia de la Spulber

0
435
DGASPC Vrancea confirmă că băiatul care și-a pus capăt zilelor la Spulber era dat în plasament. Copilul, care nu împlinise 13 ani, era crescut de aproximativ 3 ani de un asistent maternal profesionist, alături de alți doi frați. El nu avea nici un fel de probleme, iar gestul său rămâne un mister.

“Evenimentul a fost anunțat de asistentul maternal, care a apelat serviciul unic de urgență 112, anunțând totodată și reprezentanții instituției noastre, care s-au deplasat de îndată la locul evenimentului. Copilul era ocrotit în familia unui asistent maternal profesionist, alături de ceilalți doi frați în vârstă de 7 și 16 ani. Toți cei trei copii aveau o dezvoltare corespunzătoare vârstei, fără afecțiuni cronice, cu caracterizări pozitive, atât ale familiei de plasament cât și ale specialiștilor DGASPC Vrancea, precum și de la școală, medic de familie, comunitate.

La niveul DGASPC Vrancea s-a demarat de îndată o anchetă administrativă prin convocarea tuturor factorilor implicați la sediul DGASPC Vrancea, iar organele de cercetare au demarat la rândul lor cercetări specifice. Frații minorului vor fi incluși într-un program de consiliere psihologică și față de aceștia se vor lua toate măsurile de suport psiho-emoțional”, se arată într-un comunicat de presă al DGASPC Vrancea.

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: ȘOCANT! Un copil de 13 ani din Spulber a fost găsit SPÂNZURAT!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.