Ce spune CNAS despre problemele cu sistemul informatic

0
135

Casa Națională pentru Asigurări de Sănătate a reacționat în urma apariției problemelor cu sistemul informatic și transmite că furnizorii de servicii medicale pot lucra, până la remedierea problemelor.

Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă de marți dimineață de la ora 7,00 din cauza unor probleme tehnice. Medicii de familie susțin, însă, că aceste probleme au reapărut de câteva zile. În urmă cu puțin timp, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a anunțat că, până la remedierea problemelor tehnice apărute, serviciile medicale, medicamentele și dispozitivele medicale se acordă/ se eliberează în regim offline. „Pentru transmiterea și validarea serviciilor acordate în această perioadă sunt aplicabile dispozițiile art. 199 — 202 din HG 161/2016, cu modificările și completările ulterioare și ale art. 361 — 364 din HG 206/2015, cu modificările și completările ulterioare„, se arată într-un comunicat al CNAS.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.