Ce spune poliția despre incidentul din Obor: “nici un polițist nu a fost lovit”

0
184
La data de 6 iulie a.c., ora 21:57, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că pe strada Bujor are loc un scandal.

Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din mun. Focșani, care avea un comportament recalcitrant. Întrucât acesta nu s-a supus invitației polițiștilor de a-i însoți la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru a lămuri aspectele petrecute, a fost condus la sediul Poliției și sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 Rep. Totodată, alte două persoane implicate în conflict au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Focșani și sancționate contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Precizăm faptul că nici un polițist nu a fost lovit cu această ocazie și că pentru aplanarea scandalului a fost necesară intervenția promptă a forțelor de ordine (polițiști din cadrul Poliției Mun. Focșani și o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi), care au imobilizat persoanele participante la acest conflict, ce se desfășura în spațiu public. Verificările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Scandal de proporții în cartierul Obor din Focșani. Un polițist a fost lovit de scandalagii

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.