Ce țeapă a luat un vrâncean care a plasat o comandă online! A rămas ȘOCAT când a deschis coletul

0
835
Un bărbat din comuna Milcovul a fost victima unei înșelăciuni la care nu se aștepta.

El a comandat 5 geci de pe un site de anunțuri, pentru care a plătit 1500 de lei, dar când a primit coletul a rămas interzis: în locul celor 5 geci, avea o vezoiză și două cutii goale. El s-a dus direct la poliție.

“Polițiștii au identificat la scurt timp, un bărbat, de 25 ani, din municipiul Onești, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Pentru prevenirea infracţiunilor de înșelăciune, poliţiștii recomandă: Nu vă încredeți în persoane necunoscute și nu le înmânați bani până nu faceți propriile verificări despre aceștia. Nu acceptați imediat o propunere ce pare tentantă. Când credeți că ați identificat o oportunitate, documentați-vă mai întâi pentru a lua o decizie corectă, în cunoştinţă de cauză.

Recomandăm cetăţenilor să nu dea curs unor solicitări care se încadrează în afara legii, reamintindu-le că indivizi lipsiţi de scrupule sunt în stare să conceapă infinite tipuri de mesaje sau promisiuni, prin intermediul cărora să intre facil în posesia unor sume de bani.

În cazul în care aveţi suspiciuni cu privire la faptul că sunteţi înşelaţi, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!

ANGAJARE online copy

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.