Cei mai buni arbitri ai Vrancei, premiaţi pentru activitatea din 2016

0
331

Cei mai buni arbitri ai Vrancei au fost premiaţi pentru activitatea desfăşurată pe parcursul anului care stă să se încheie. Decernarea premiilor a avut loc într-un cadru festiv, la Restaurantul Moldova. Cei mai buni arbitri ai annului 2016 au fost desemnati in ordine Iulian Iacob, Octavian Bucataru si Ionut Aldea.

La asistenti, topul i-a cuprins pe Cristi Voicu, Stoica Marius si George Toader. La sperante, CJA Vrancea i-a nominalizat pe Cosmin Ignat, Gabi Caraba, Ionut Salaoru si Ionut Mocanu.

banner_virgilpetrea_300_100Toti au primit diplome, iar laureatii si plachete. Nu a fost uitat nici sponsorul Altdorf Tehnik, reprezenatii societatii primind o placheta din partea conducerii CJA Vrancea. La evenimentul de sambata seara a fost prezent si presedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, cel care a apreciat evolutia arbitrilor in acest an.

De menţionat că selectionata arbitrilor vranceni va participa luna aceasta la cea mai importanta competitie organizata de Comisia Centrala a Arbitrilor, în colaborare cu Asociatia Judeteana de Fotbal Buzau. Selectionata Vrancei va participa la Cupa Prietenia, competitie ce se va disputa în Sala Sporturilor din Buzau.

Meciurile au loc în perioada 16-18 decembrie. Selectionata Vrancei are ca obiectiv calificarea în sferturile de finala. Arbitrii vrînceni se afla la a sasea participare la aceasta competitie.

Anul trecut, tot la Buzau, formatia condusa de presedintele CJA Vrancea, Cristian Voicu, a fost surpriza întrecerii, ajungand între primele opt, dupa ce a obtinut rezultate foarte bune în grupe si în optimi.

arbitri-2016

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.