Cei mai buni sportivi ai Vrancei și antrenorii lor, premiați de Primăria Focșani

0
259

Primăria Focșani a premiat, joi, performanța în sport. Sportivii legitimați la CSM 2007 Focșani, dar și cei de la LPS și alte cluburi, au fost recompensați pentru rezultatele bune obținute de-a lungul anului.

Printre premianți s-au numărat campioni și multipli campioni naționali, europeni și mondiali la mai multe discipline sportive, dar și echipele e baschet, fotbal și handbal ale municipalității.

Premiile au fost acordate în funcție de performanța sportivilor. Fondul de premiere, alocat de Consiliul Local Focșani, a fost de peste 106.000 lei.

Festivitatea de premiere, care a avut loc la sala Balada, a fost presărată și de reprezentații ale sportivelor de la CSȘ Gimnastică Focșani, campioane ale României și luptători de sambo și karateka de la CSM 2007 Focșani.

sportivi-premiati2 sportivi-premiati3 sportivi-premiati4

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.