Cele mai apreciate tipuri de bonusuri la pariuri în 2019

0
60
Ofertele promoționale reprezintă unul dintre principalele instrumente de marketing ale agențiilor de pariuri sportive online, alături de parteneriatele semnate cu cluburi/federații și de campaniile publicitare propriu-zise.

Sunt unii pariori care își deschid cont la o casă de pariuri doar pentru a lua bonusul. Uneori, această practică este îndreptățită, fondurile suplimentare primite putând să ajungă și la 1.500 de lei. Alții nu se ghidează după bonusuri când aleg un operator, dar nici nu ignoră posibilitatea de câștiga niște bani în plus.

Cele mai apreciate tipuri de bonusuri la pariuri în 2019 rămân cele oferite la înscrierea pe platformă:

– procent din primul depozit. Este și cel mai întâlnit bonus de bun venit. De exemplu, dacă îți deschizi cont și depui 100 de lei, primești din partea operatorului alți 100 de lei, sau 50 de lei, depinde dacă bonusul este de 100% sau de 50% din valoarea depunerii. De obicei, fondurile suplimentare nu pot fi retrase decât după îndeplinirea condițiilor de rulaj. Menținându-ne în cadrul exemplului dat mai sus, poate exista cerința ca suma totală (depunere + fonduri suplimentare) să fie rulată de 5 ori, pe cote minime de 1.60. Adică, în cazul unui bonus de 100%, ai de rulat (100 + 100) x 5 = 1.000 de lei, pe cote minime de 1.60.

partide de fotbal 2 - Cele mai apreciate tipuri de bonusuri la pariuri în 2019

Este adevărat, o asemenea condiție poate fi descurajatoare, dar, cu multă răbdare și „puțină” pricepere, poate fi îndeplinită. Este bine să citești cu atenție secțiunea „Termeni și condiții”, pentru că nu toate tipurile de pariuri contribuie la contabilizarea rulajului. Este important să parcurgi această secțiune și pentru a vedea dacă instrumentul financiar folosit pentru alimentarea contului este eligibil pentru primirea bonusului.

– pariu fără risc. Poți întâlni o ofertă de genul „Pariu fără risc de 200 de lei”. Concret, dacă primul pariu plasat pe respectiva platformă (miză maximă 200 de lei) este pierzător, primești banii înapoi sub formă de fonduri suplimentare, pe care de obicei le poți retrage după îndeplinirea condițiilor de rulaj. Sunt și cazuri în care banii primiți înapoi sunt „bani reali”, adică pot fi retrași imediat.

partide de fotbal 3 - Cele mai apreciate tipuri de bonusuri la pariuri în 2019

– cote mărite. Sunt agenții de pariuri online de top care oferă și cote mărite pentru primul pariu plasat de un client nou. De exemplu, un operator de pariuri online poate oferi o cotă mărită de 45.00 pentru un pariu pe victoria lui FCSB într-un meci pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe, „cota reală” pentru „1 solist” fiind 1.45. O parte din câștigul pariului pe cota mărită poate fi asimilată cu fonduri suplimentare, având nevoie de rulaj înainte de a fi retrasă, sau se poate transforma într-un pariu gratuit.

Atenție: este posibil ca pentru primirea bonusurilor să trebuiască să introduci un cod promoțional atunci când faci depunerea.

– bonusuri la realimentare. Ocazional, clienții deja existenți beneficiază fie de fonduri suplimentare în valoare cu un procent din suma depusă, fie de un pariu gratuit.

partide de fotbal 4 - Cele mai apreciate tipuri de bonusuri la pariuri în 2019

– pariuri gratuite (Free Bet). Sunt primite ocazional de clienții deja existenți (de exemplu, la plasarea primului pariu de pe un dispozitiv mobil). Dacă pariul este câștigător, primești în cont doar profitul. Miza este reținută de operator. Să spunem că primești un mesaj prin care ești anunțat că te așteaptă în cont un pariu gratuit în valoare de 20 de lei, pe care trebuie să îl plasezi pe o cotă de minim 2.00. Îl plasezi pe o cotă de 2.40. Dacă este câștigător, primești în cont 20 x 2.40 – 20 = 28 de lei.

– Full Bet. Ca și în cazurile pariurilor gratuite, sunt primite ocazional. Diferența este că primești tot câștigul în cont dacă pronosticul este corect. Așadar, primești în cont 20 x 2.40 = 48 de lei.

– Bonus pentru pariuri multiple. Cu cât ai mai multe selecții pe bilet, cu atât câștigurile suplimentare sunt mai mari, ajungând și la 100% din valoarea câștigului inițial.

partide de fotbal 5 - Cele mai apreciate tipuri de bonusuri la pariuri în 2019

– Rambursarea mizei în caz de 0-0/ gol târziu/ penalty/cartonaș roșu. Prin diferite promoții la pariuri, unii operatori restituie miza (parțial sau integral) în cazul în care în meci se petrece un eveniment neprevăzut care îți „strică” biletul.

– Concursuri gratuite pariuri sportive. Sunt „la modă” în România. Cu ocazia diverselor competiții, sunt organizate concursuri la care pariorii pot participa fără să riște niciun leu: pronosticurile corecte le aduc premii în bani reali. În acest moment, cel mai mare premiu este de 250.000 de lei, pe care îl poți câștiga dacă ghicești cu ce scoruri se vor termina patru meciuri din Liga Campionilor, alese de agenția de pariuri sportive online care organizează concursul.

Pentru a nu rata ofertele, este indicat să monitorizezi secțiunea „Promoții” de pe platformele caselor de pariuri online și să optezi pentru fiecare ofertă în parte, acolo unde este cazul. Am vorbit aici numai despre bonusurile oferite pe platforma de pariuri sportive, dar oferte există și în cazinourile online, în secțiunea de poker sau de bingo.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.