Cele mai bune cosmetice pentru păr

0
107

Având în vedere că părul este unul dintre cele mai de preț accesorii ale unei femei, acesta trebuie îngrijit și întreținut cu tratamente specifice fiecărei nevoi. Nu există un tratament universal bun pentru toate tipurile de păr pentru că fiecare podoabă capilară are probleme sau nevoi diferite și din acest motiv trebuie să ții cont de anumite aspecte atunci când îți faci o achiziție. Dacă te-ai săturat să îți cumperi întruna produse pentru păr care nu au niciun rezultat, mai jos ai câteva sfaturi care te vor ajuta atunci când îți vei alege un produs pentru îngrijirea părului.

Cu siguranţă există numeroase topuri cu cele mai bune produse profesionale pentru păr, dar continuăm să credem că nu există o reteţă universal valabilă pentru toată lumea, aşa că este bine să te interesezi temeinic ce ţi s-ar potrivi, să analizezi lista de ingrediente a produselor pe care ai vrea să le achiziţionezi, să citeşti păreri ale altor persoane despre respectivele produse pentru păr şi eventual să cauti mostre ori măcar produse-mini/travel-size pe care să le testezi înainte de a îţi cumpăra produsul în cantitate mai mare.

Produse profesionale pentru păr există pentru toate gusturile şi buzunarele, pentru toate pretenţiile şi asteptările pe care le-ai putea avea şi, chiar daca îţi doreşti ceva mai deosebit, cum ar fi un şampon cu mix de uleiuri ori cu mătase, balsam cu keratina ori ulei elixir cu particule de aur pentru un păr fabulos, cu siguranţă vei găsi toate acestea. Ofertele de produse profesionale pentru păr sunt bogate, se adresează unei game largi de clienţi cu tot tipul de nevoi şi exigenţe.

Odată cu trecerea anilor, atât femeile, cât şi bărbaţii au nevoie de o îngrijire specifică a părului, dar şi de o vopsea de păr, deoarece şi părul îmbătrâneşte. Alege un catalog vopsea de păr de la marile brand-uri de cosmetice profesionale, precum Londa, Wella, Alfaparf sau Revlon. Aşa vei fi sigur că faci alegerea cea mai bună.

Pe lângă alimentaţia echilibrată, somn şi tăierea regulată a vârfurilor, suviţele noastre pot beneficia şi de pe urma produselor de îngrijire.

Ține cont de tipul de păr pe care îl ai

În cazul în care ești posesoarea unui păr gras, iar tu ți-ai achiziționat unu produs care pe etichetă are specificat că este pentru păr normal sau uscat, atunci este normal să nu fi avut parte de rezultate foarte bune. Produsele sunt realizate pentru nevoi diferite ale părului, astfel încât cele pentru părul gras nu conțin atât de multe uleiuri sau substanțe emoliente, ci mai mult sunt concepute cu substanțe care au rolul de a curăța în profunzime și de a înlătura excesul de sebum. În cazul în care un produs pentru păr gras este aplicat pe un păr uscat, atunci este absolut normal ca părul să fie electrizat și deshidratat. Anumite produse pot fi destul de dure cu scalpul, cel puțin cele antimătreață și din acest motiv este bine să le alegi pe cele profesionale, care nu conțin atât de mulți detergenți precum cele din comerț sau chiar și pe cele naturale, din farmacii.

Aruncă o privire pe un catalog cosmetice şi alege produsele de îngrijire a părului care te atrag şi care ţi se potrivesc. Ce zici? Esteto.ro este un renumit magazin online, ce pune pe piaţă o multitudine de produse cosmetice.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.