Cele mai bune jocuri de noroc pe care să le joci cu prietenii

0
77

Pentru un divertisment de calitate în compania prietenilor, poți alege să organizezi o petrecere cu o tematică mai puțin obișnuită: jocuri de noroc. Cu siguranță prietenii tăi vor fi impresionați de această idee originală iar distracția va fi garantată. Dacă nu știi exact ce jocuri să alegi, îți vom oferi în acest articol câteva sugestii interesante. De asemenea, vizitează site-ul cu recenzii pentru și mai multe idei de jocuri și informații relevante.

Ruletă

Acesta este un joc popular între jocurile de noroc, disponibil în fiecare cazinou online, care poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitivele mobile. Dacă alegi să joci acest joc împreună cu prietenii, atunci puteți alege să jucați pe mize reale precum bani sau alte premii.Mai mult decât atât, vă puteți încerca norocul la ruleta live, în compania unui dealer, cu care veți putea interacționa în timp real sau offline.

Deși acest joc se bazează în mare parte pe noroc, există câteva reguli simple, de bază, pe care trebuie să le înveți. Pe scurt, acest joc se joacă pe o masă specială și include o ruletă, cu 37 de diviziuni egale și o bilă. Dealerul învârte roata și dă drumul bilei care se învârte odată cu aceasta, până când, pierzându-și impulsul, se oprește pe una dintre diviziuni, acela fiind numărul câștigător. Jucătorii pot plasa pariuri pe diferite elemente (culoare, număr, număr par sau impar etc.) scopul acestora fiind acela de a ghici pe care număr se va opri bila. Dacă vei juca acest joc împreună cu prietenii poți alege oricare dintre cele două variante:

  • ruleta online, direct de pe smartphone-uri sau PC;
  • ruleta offline folosind seturi de ruletă cumpărate din comerț.

Jocul de ruletă între prieteni poate fi foarte distractiv și interesant. Mai mult decât atât, pentru a menține corectitudinea jocului, fiecare dintre jucători poate fi pe rând dealer.

Poker

Mulți pasionați de jocuri de noroc aleg pokerul, deoarece acesta este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din lume, cu un număr impresionant de fani. Jocul de poker este o opțiune grozavă pentru cei care vor să simtă adrenalina fără a cheltui prea mulți bani. Pokerul poate fi jucat pe dispozitive mobile și pe computer, dar, dacă vrei să te distrezi cu adevărat, îl poți juca live alături de prieteni.

De la 2 la 10 persoane pot participa simultan la acest joc, iar opțiunile sunt atât de numeroase, încât acest joc nu poate deveni niciodată plictisitor. Spre deosebire de alte jocuri de noroc, pokerul este un joc în care experiența utilizatorului și strategia jocului primează, în defavoarea norocului.

Cu toate acestea, rămâne o activitate recreațională foarte plăcută, pe care o poți realiza oricând alături de prieteni.

Blackjack

Dacă îți plac jocurile de cărți, blackjackul poate fi o opțiune excelentă. Este un joc popular care are fani în întreaga lume. Îl poți juca împreună cu prietenii online sau offline. Pentru a-l juca offline ai nevoie doar de jetoane și cărți. Vei descoperi astfel care sunt cele mai importante avantaje ale blackjack-ului:

  • un număr mare de tipuri de pariuri disponibile;
  • reguli simple;
  • strategii multiple care pot fi aplicate de succes.

Alege cel mai bun joc de jocuri de noroc pentru a te distra în compania prietenilor. Vei putea crea o atmosferă excelentă care va semăna foarte mult cu un cazinou terestru, în timp ce oaspeții tăi vor fi foarte încântați.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.