Centru de formare profesională, bază de cercetare în acvacultură, centru de recuperare medicală și complex sportiv la Soveja

0
270

Conducerea administrației județene, reprezentată prin președintele Cătălin Toma și vicepreședintele Ionel Cel-Mare, a fost astăzi la Soveja unde a participat la semnarea a două protocoale de colaborare încheiate de administrația locală cu Unicersitatea „Dunărea de Jos” și Asociația CS Sportiv Suporter Club Oțelul, ambele din Galați. „Primul protocol vizează dezvoltarea în comuna Soveja a unui centru de formare profesională și transfer tehnologic, având ca obiectiv principal reconversia profesională, cursuri de calificare și specializare pentru locuitorii din Soveja și localitățile învecinate și dezvoltarea unei baze de cercetare în acvacultură și a unui centru de recuperare medicală și balneofiziokinetoterapie. Primăria Soveja va concesiona cu titlu gratuit o suprafață de 10 hectare pentru o perioadă de 49 de ani pentru edificarea acestor proiecte”, se arată într-un comunicat al CJ Vrancea. În ceea ce privește acordul parafat cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, acesta constă în desfășurarea de activități sportive la nivelul comunei Soveja destinate să promoveze în egală măsură atât sportul de masă cât și să dezvolte o infrastructură adecvată pentru acest lucru. Ambele protocoale vor revitaliza cu siguranță viața întregii comunități din Soveja.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.