Cercetat de polițiști după ce a introdus fraudulos o armă în țară

1
123

În cursul zilei de marți, 27 iulie, polițiștii vrânceni din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe periculoase au depistat un bărbat de 43 de ani, din orașul Odobești, care deținea ilegal o armă de tir sportiv cu aer comprimat și mai multe elemente de muniție. În urma cercetărilor întreprinse de oamenii legii a reieșit că bărbatul respectiv cumpărase pușca și muniția aferentă din străinătate, după care le-a introdus fraudulos în țară la începutul lunii iunie. „Atât arma, cât şi muniţia aferentă au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii vrânceni în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată”, a transmis IPJ Vrancea.

 

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Dacă tot vrem o țară ca afară ar trebui ca și cetățenii să aibă arme. Așa suntem doar o dictatură neocomunistă cu o spoială de capitalism. În patria capitalismului, SUA, cetățenii au arme pentru a se putea apăra pe ei și proprietatea lor. Cum putem să ne apărăm de exemplu împotriva unui polițist nebun ? Păi ăla omoară jumătate de oraș până îl oprește cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.