Cersetorie in numele Domnului

0
393

cersetori preoti

Mare atenție cui dați de pomană! Puteți avea de-a face cu escroci! Avertismentul vine de la Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, care denunță un fals preot. Bărbatul, care se recomandă cu numele Neagu Ciprian, cere bani în numele bisericii. Pentru a avea mai multă credibilitate, se prezintă ca fiind preot la Biserica Sf. Proroc Ilie din Runcu, județul Vrancea. Până acum el a cerut ajutoare de la mai multe fețe bisericești, dar și de la reprezentanți ai altor culte religioase, atât din țară, cât și din străinătate. El a solicitat ajutor invocând probleme de sănătate ale fiicei sau mamei sale, indicînd un cont bancar în care să poată fi virați banii.

Domnul Neagu Ciprian nu a fost şi nu este preot (hirotonit în mod canonic de către episcopul locului) la nici una din parohiile de pe cuprinsul Eparhiei Buzăului şi Vrancei; în acest sens, instituţia noastră a sesizat organele abilitate din Justiţie, pentru a lua măsurile ce se impun“.,

se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei. Reprezentanții Arhiepiscopiei recomandă credincioșilor să nu se lase înșelați și să sesize poliția.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.