CFR Călători ar putea cumpăra microbuze şi autocare pentru transportul pasagerilor

0
368

CFR Călători ar putea cumpăra 25 de microbuze şi autocare pentru transportul pasagerilor pe anumite rute, a spus-o directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

Pe rutele Constanţa-Mangalia, Constanţa-Tulcea şi Bucureşti-Tulcea există probleme legate de restricţiile de viteză, trenurile circulând uneori şi cu 15 km/h, iar anumite tronsoane ar putea fi închise temporar pentru efectuarea unor lucrări de modernizare.

„Pentru a nu pierde pasagerii pe rutele respective, CFR Călători analizează opţiunea achiziţionării de microbuze şi autocare, care să completeze oferta deja existentă pe calea ferată”, a declarat Szentes.

În aceste vehicule vor fi acceptaţi doar călătorii care şi-au cumpărat bilete de tren.

Această variantă este una de rezervă şi este sustenabilă doar dacă guvernul acceptă să includă rutele respective în pachetul minim social, mecanism prin care se acordată subvenţiile pentru CFR Călători.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.