Cinci persoane reținute în urma unui scandal cu pumni și picioare împărțite pe bulevardul Unirii

0
249
Un scandal monstru a avut loc aseară, pe bulevardul Unirii, în zona Centrului Militar Zonal Vrancea. Potrivit unor surse, este vorba despre o reglare de conturi între două familii de romi.

Membrii uneia dintre familii stăteau pe bancă, când două mașini au oprit, iar mai multe persoane au coborât din ele puse pe scandal. S-au împărțit pumni și picioare și ulterior au fost lansate inclusiv acuzații că s-ar fi folosit arme albe, dar poliția a dezmințit că cineva ar fi fost înjunghiat. Trei persoane au ajuns la spital și au primit îngrijiri medicale, dar nici una nu a rămas internată. La fața locului au intervenit mai mulți polițiști și jandarmi, iar 14 persoane au fost duse la audieri la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru audieri.

“În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 din Codul Penal. În urma probatoriului administrat în cauză, în cursul zilei de astăzi s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore a cinci persoane din grupul celor conduse la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru audieri, urmând ca la data de 5 iulie a.c. acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.