Cine ar câștiga dacă mâine ar fi organizate alegeri parlamentare

1
456

În cel mai recent sondaj realizat de CURS la comanda PSD, Partidul Social Democrat ar ieși învingător într-o cursă electorală pentru ocuparea locurilor din Parlamentul României. Dacă alegerile ar fi organizate mâine, cu o prezență de 42% la urne, PSD ar lua 36%, PNL – 19%, AUR – 14%, USR PLUS – 11% iar UDMR și PMP ar obține 5%. Potrivit aceluiași sondaj (efectuat pe un eșantion de 861 de persoane cu vârste de peste 18 ani) realizat între 8 și 10 septembrie, 45% dintre repondenți consideră că PSD nu ar trebui să depună moțiune de cenzură și că alegerile anticipate nu ar rezolva criza politică, 42% dintre cei intervievați sunt de părere că organizarea de alegeri anticipte ar fi soluția potrivită pentru detensionarea situației actuale iar 43% cred că PSD ar trebui să inițieze propria moțiune de cenzură.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Sondajul arată mai presus de orice că poporul român este imatur politic. Logic cel puțin toți votanții PSD, AUR și PMP ar trebui să susțină alegeri anticipate și orice moțiune de cenzură pentru că aceste lucruri i-ar aduce într-o situație mai bună. Faptul că logica nu se regăsește în cifre determină printre altele și modul cum suntem tratați de străini, cu maximă superioritate, așa cum te comporți cu niște oameni care habar n-au ce vor, le spun ce să facă cei care știu ce vor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.