Cine este candidatul PNL pentru Primăria Jariștea

0
257

Marius Ciprian Grama este candidatul pe mâna căruia merge PNL în alegerile parțiale din 11 iunie, pentru Primăria Jariștea. Marius Ciprian Grama, cunoscut în comună ca “omul primarului”, în cei aproape 9 ani cât în fruntea primăriei s-a aflat actualul senator PNL Cătălin Toma, are 29 de ani și este de profesie economist.

Candidatul liberalilor are o experiență de 8 ani în administrația publică locală. El este funcționar public în cadrul administrației locale din Jariștea, lucrând la compartimentul Mediu. Licențiat în Ecomonia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, Grama a fost prezentat, vineri, de fostul său șef din Primărie, Cătălin Toma. Liderul PNL Vrancea este convins că Grama e cea mai bună opțiune pentru continuarea proiectelor pe care le-a început el pe vremea cât a fost primar al comunei.

“În cadrul Primăriei am reușit să formez o echipă de oameni tineri, dar și oameni cu experiență, profesioniști, care a implementat o serie de proiecte, inclusiv cu finanțare de la Uniunea Europeană, și care vor fi continuate. Candidatul nostru, vă asigur, va obține fotoliul de primar, cu ajutorul tuturor celor care înțeleg că Jariștea merită continuitate. Marius Ciprian Grama a fost alături de mine de la începutul călătoriei mele în administrația publică locală și sunt convins că și după momentul 11 iunie va fi, ca primar, alături de jărișteni și pentru jărișteni”, a declarat Cătălin Toma.

Toma, primar cu două mandate la activ al comunei Jariștea și ales pentru a treia oară în iunie 2016, a renunțat la administrația publică locală după alegerile parlamentare din decembrie 2016, alegând mandatul de senator.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here